Skip to main content

TOIMITUS SUOMEEN
6,90 €

ILMAINEN TOIMITUS
yli 120 eur tilauksiin

KATTAVAT MAKSUTAVAT
verkkopankki, luottokortti, Mobile Pay, Klarna

Värikkäitä vaatteita kesään King Louie-merkiltä

Kesän 2022 uutuudet ovat saapuneet meille Hollannista, ja tuotteet ovat nyt myymälässä!

King Louie on hollantilainen vaatemerkki, joka tekee värikkäitä, vintagehenkisiä vaatteita ja asusteita. Törmäsin merkkiin ensi kerran vuosia sitten Pariisissa, jossa olin tyttäreni kanssa lomalla. Kiertelimme kaupunkia tunnelmasta nauttien, ja kivoissa pienissä putiikeissa piipahdellen. Astuimme sisään yhteen värikkääseen pikkuliikkeeseen, ja se oli menoa… Myymälässä oli toinen toistaan ihanampia värikkäitä vaatteita, jollaisia en ollut missään aikaisemmin nähnyt. Sanomattakin selvä että valtaosa koko reissun budjetista upposi kyseiseen liikkeeseen!!! Minulla oli jo silloin oma myymäläni olemassa, ja ajatus King Louien vaatteiden myymisestä Kustavin myymälässämme lähti kytemään mielessä. Aikaa kului varmaan toista vuotta, ja asia ei jättänyt rauhaan. Olin ihan menettänyt sydämeni näille vaatteille, ja olihan niitä sitten lopulta saatava myös meille myymälään.

Nyt meillä on ollut näitä jo vuosia, ja edelleen olen aivan yhtä liekeissä näistä vaatteista. Näissä yhdistyy ihanasti hyvä ja kestävä laatu, värikkyys, ja ajaton suunnittelu. Työt tehdään eettisesti kestävällä tavalla. Valmistajan tehdas onkin saanut tunnustusta mm. YK:lta naisten aseman parantamisesta Turkissa (lue lisää).  Koska tuotteiden kuosit ja muotokieli ammentavat jo menneistä ajoista, mekot ja muut ihanuudet eivät vanhene sesongeittain. Mielestäni tämä on yksi hyvä keino taistella kertakäyttökulttuuria vastaan.

Lisätietoja vastuullisuudesta

https://www.kinglouie.eu/sustainability

 

 

ALLAOLEVia VAATTeita On MYYMÄLÄLLÄ, tervetuloa ostoksille!KYSY OMAA KOKOA SOITTAMALLA, TEKSTARINA TAI SÄHKÖPOSTITSE! TUOTTEEN LÄHETTÄMINEN MAKSAA 3,90 EUR. saat tuotteen mitat yms myös!

Sähköpostilinkki: paratiisipaja@paratiisipaja.com

Puhelinnumero: 0504143644 Iniöntie 411 C, 23360 KUSTAVI

Sailor paita

materiaal i100.% luomupuuvilla

hinta 79,95€

Izzy paita

materiaali 100% viskoosi (Ecovero)

hinta 69,95€

Noor tikattu takki

100% viskoosi

hinta 119,95 €

 

Rosie mekko

100% viskoosi (Ecovero)

 

Yoke paita

100% Luomupuuvilla

Hinta : 79,95€

Esme hame

100% viskoosi (Ecovero)

Hinta: 69,95€

Olive hame

100% viskoosi (Ecovero)

Pablo Hiuspanta

100% viskoosi (Ecovero)