Skip to main content

TOIMITUS SUOMEEN
6,90 €

ILMAINEN TOIMITUS
yli 120 eur tilauksiin

KATTAVAT MAKSUTAVAT
verkkopankki, luottokortti, Mobile Pay, Klarna

Kustavin Käsityökylä ja Savipaja sijaitsevat ajettaessa Kustavista Turkuun päin Kustavintietä. Turusta ajaa meille tunnin. Veneellä pääsee kesällä aika lähelle, olemme kävelymatkan päässä Peterzensin satamasta.

Käsityökylässä on kesäaikaan toiminnassa keramiikkapaja ja -myymälä, lasihytti, hopeapaja, sepänpaja, kahvio, Paratiisipaja (sisustus-, vaate- ja kynttilämyymälä) sekä tekstiilitupa. Tontilta löytyy myös leikkipaikka lapsille, sekä pupuja ja lampaita.

Kesäajan ulkopuolella tontilla palvelevat Paratiisipajan ja Kustavin Savipajan myymälä, sekä kahvila. Tarkistathan aukioloajat!

  

Käsityökylä on varsinkin kesäaikaan suosittu käyntikohde, jossa voit viettää vaikkapa koko päivän tontilla kierrellen. Jos olet tulossa ryhmän kanssa, voimme järjestää pajakierroksen Savipajan puolelle, ja kahvitukset yms. onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Lisätietoja www.kustavinsavipaja.fi

Ennen joulua tontiltamme löytyy viikonloppuisin joulukylä, jolloin avoinna ovat Paratiisipajan kynttilätehtaanmyymälä, Savipajan tehtaanmyymälä sekä kahvila. Kahvilassa voit nauttia rauhallisesta joulun tunnelmasta takkatulen äärellä. Kahvilassa on myös käsityökylän pikkupajojen tuotteita, koruja, taontatavaraa ja tekstiileitä. Joulukylä on avoinna marraskuun puolivälistä jouluun la-su 10-16.

Tervetuloa!