Simple Wish

Näytetään kaikki 14 tulosta

Tanskalainen Simple Wish Plus edustaa kaikenkokoisille naisille inklusiivisuutta, tyyliä ja laatua. Simple Wish Plus tarjoaa harkitusti kuratoidun kokoelman tyylikkäitä ja nykyaikaisia ​​vaatekappaleita ajattomista perusvaatteista tyylikkäisiin siistimpiin vaatteisiin.  Jokainen vaate on suunniteltu huolella tarjoamaan sekä tyyliä että mukavuutta.

Simple Wish Plus tunnistaa istuvuuden tärkeyden plus-koon muodissa . Siluetit on suunniteltu huolellisesti, samalla kun ne tarjoavat runsaasti tilaa liikkumiselle. Tämä takaa imartelevan ja mukavan istuvuuden kurvikkaalle vartalotyypille. Laatu on ensiarvoisen tärkeää Simple Wishille, aivan kuten sen ydinbrändille Fransalle. Jokainen vaate on valmistettu korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista, jotka on valittu niiden kestävyyden, mukavuuden ja ylellisen tuntuman perusteella. Pehmeistä neuleista hengittäviin puuvillasekoitteisiin Simple Wish Plus tarjoaa kappaleita, jotka eivät vain näytä upeilta, vaan kestävät myös ajan testin.

DK Companyn kestävään kehitykseen sitoutumisen mukaisesti Simple Wish pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa. Brändi hyödyntää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja eettisiä valmistustapoja aina kun mahdollista.

Simple Wish Plus juhlii monimuotoisuuden kauneutta. Pukeutuivatpa työhön, vapaa-aikaan tai erityisiin tilaisuuksiin, Simple Wish Plus tarjoaa monipuolisen valikoiman muodin mukaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla plus-kokoiset naiset voivat ilmaista persoonallista tyyliään helposti. Simple wish tarjoaa modernille plus-koon naiselle mahdollisuuden näyttää ja tuntea olonsa parhaalta kaikissa asuissaan.