Pusulasi sininen

45,00 

Pusulasi kestää tiskikoneessa pesun ja soveltuu juomalasiksi, kynäpurkiksi, herkkupurkiksi, hammasmukiksi tai tuikkulasiksi. Signeeraus pohjassa. Vaihtelevat sävyt ja väripilkkujen määrä, ilmakuplat sekä pinnan ja reunojen eläväisyys kuuluvat käsintehtyyn lasiin ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen. Kahta ihan samanlaista ei ole!

Korkeus: noin 9,5 cm

Halkaisija: noin 7,5 cm

Vetoisuus: noin 3 dl

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Pusulasi 11 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Uskomme värien voimaan! Haluamme pysyä aina mieli avoinna erilaisille asioille elämässä, ja kannustaa rohkeasti toteuttamaan omia sisustusunelmia vaikkapa yksi värikäs lasi kerrallaan!

Valmistamme lasituotteemme käsin lasipajallamme Kustavin käsityökylässä. Käytämme saatavuuden mukaan kotimaista kierrätettyä lasia, ja osittain korkealaatuista saksalaista lasia. Kierrätetyn lasin käyttäminen tarkoittaa sitä, että käytämme vähemmän raaka-aineita ja energiaa verrattuna perinteiseen, uusista raaka-aineista tehtävään tuotantoon.

Suupuhallettujen lasiesineiden luonteeseen kuuluu vaihteleva ja uniikki ulkoasu, ja pienet epäsäännöllisyydet tuovat niihin vivahdetta. Vaihtelevat sävyt ja pilkkujen määrä sekä ilmakuplat kuuluvat käsintehtyyn lasiin, ja ne tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Yrityksemme arvoissa on vahvasti kotimainen käsillä valmistaminen, joka on ohjannut tekemistä jo pitkään. Sijaitsemme Kustavin käsityökylässä, ja vaikka Paratiisipaja on oma itsenäinen yrityksensä, käytännössä olemme lähes yhtä. Paratiisipajan perustaja Pia Metsävainio ja hänen siskonsa Essi Vuontisjärvi ovat parivaljakko Kustavin Savipajan ja Käsityökylän takana. Kustavin käsityökylässä on vahvat perinteet jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan kotimaisesta keramiikanvalmistuksesta. Meille keskeinen arvo on kotimaisen käsityön tukeminen. Se näkyy paitsi omassa tuotannossamme (lasi, keramiikka, kynttilät, luonnonkosmetiikka) myös siinä, että olemme vuosikymmenten ajan tarjonneet siipiään kokeileville käsityöläisille myyntipaikkoja veloituksetta.

Lisätiedot

Paino 0,550 kg (kilogramma)
Brand

Paratiisipaja

Country

Finland

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusulasi sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *