Skip to main content

TOIMITUS SUOMEEN
6,90 €

ILMAINEN TOIMITUS
yli 120 eur tilauksiin

KATTAVAT MAKSUTAVAT
verkkopankki, luottokortti, Mobile Pay, Klarna

Ihanaa elokuuta! ❤️

Olemme yhteistyökumppanimme Pukkilan kanssa mukana 15.7.-14.8.2022 järjestettävillä Naantalin asuntomessuilla!

Tuotteitamme on esillä Pukkilan suunnittelemassa Talo Pukkilassa (kohde 12). Talon puinen julkisivu sekä kodin pinnoissa käytetyt keraamiset laatat luovat yhdessä lasisten sisustusesineidemme kanssa modernin ja harmonisen kokonaisuuden. Voit tutustua taloon virtuaalisesti tästä.

Naantalin asuntomessut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1970. Messuilta löydät monipuolisia ideoita ja inspiraatiota erilaisiin asumisen ratkaisuihin. Asuntomessuilla on nähtävillä muun muassa energiansäästöön, sisustukseen ja eri asumismuotoihin liittyviä ratkaisuja. Kuvia tämän vuoden messuilta alla.

Asuntomessujen lisäksi olemme täällä Paratiisipajalla ottaneet elokuun projektiksemme lisätä koko oma tuotantomme saataville myös verkkokauppaamme. Tämän kesän uutuusväriset astiat, uudet pesuaineet sekä keväällä lanseeraamamme ihana palasaippuoiden sarja ovat siis pian tilattavissa myös netistä! Meiltä on myös tulossa loppukesän mittaan muita hurmaavia uusia juttuja, kuten upeita valaisinkupuja eri pastellisävyissä! ?✨

Kaadin sävyssä meripihka triopilkku.

Lasejamme yhdistelemällä saa aikaan kauniita kattauksia niin arkeen kuin juhlaankin. Kuvan kaadin sävyssä Karnevaali, peukkulasit sävyssä Puutarha. Kaikki astiamme ovat konepesun kestäviä, mutta suosittelemme kaatimillemme käsinpesua.

Poiju-maljakko taidelasin ja lokinpoikasen lomassa.

Suora kaadin ja peukkulasit sävyssä valkopilkku.

Kynttilöitämme ja juomalasejamme Savipajan astioiden lomassa.

Lasipallojamme ikkunan edustalle ripustettuna.

Taidelasimme soveltuvat sisustuselementin lisäksi myös käytännöllisiin tarkoituksiin.